Fethiye’de Gece Hayatı
Fethiye’de Gece Hayatı

Fethiye’de Gece Hayatı

Dünyanın pek çok yerinden ve tabii ki Türkiye’den turistlerin Muğla’ya akın etme nedenlerinden bir tanesi de Fethiye’de gece hayatı olmaktadır. Fethiye’deki eşi benzeri olmayan mekânlar, eğlenceli geceleri beraberinde getiriyor. Sabahın olduğunu anlayamayacağınız cinsten partiler ile Fethiye’ye mutlak şekilde doyacaksınız. Peki, Fethiye’ye geldik ve gecemizi taçlandırmak için nereye gitmemiz gerekiyor? Bu başlığımızda sizlere bunun cevabını vereceğiz!

Paspatur Barlar Sokağı

Paspatur Barlar Sokağı, Fethiye’nin en ünlü barlar sokaklarından bir tanesidir. Gece hayatının aktif olarak yaşandığı bu sokak, eğlenceli mekânları ile birçok turistin akınına uğruyor. Adeta gece olunca Paspatur Barlar Sokağı, Fethiye’nin kalbi haline geliyor. Yükselen kan basıncı kalbi pompalıyor ve eğlence sabaha kadar asla ama asla bitmiyor.

Fethiye’de gece hayatı için Paspatur Barlar Sokağını tercih ederseniz, yerli ve yabancı pek çok turiste denk gelebilirsiniz. Lakin şunu da söyleyelim bu sokak, genel manada gençlerin favorisi. Oldukça fazla mekâna ev sahipliği yapan bu sokakta, canlı müzik yerleri de mevcut. Üstelik canlı müzikli barların fiyatı son derece uygun. Gece hayatının sizlere pahalıya patlayacağınız zannediyorsanız, Paspatur Barlar Sokağı’nda bunun ne kadar yanlış bir düşünce olduğunu öğreneceksiniz.

Deep Blue Bar

Paspatur Barlar Sokağı’nın en bilindik mekânı ile sizleri baş başa bırakıyoruz. Deep Blue Bar, bu sokağın adeta bir amiral gemisi. Bu sokağa gelen her bir kişi, mutlaka bu Deep Blue Bar’a uğrarlar. Leziz kokteylleri, samimi ve sıcak ortamı ve güler yüzlü çalışanları ile Fethiye’de gece hayatı söz konusu olduğunda bu bar mükemmeldir. Bir de üstüne canlı müzik de eklenince Deep Blue Bar, Fethiye’ye gelmeniz için adeta başlı başına bir nedene dönüşmekte.

Car Cemetery

Car Cemetery, Paspatur’un en köklü mekânlarından bir tanesidir. Canlı müziği ile ün yapmış mekân, özellikle Rock müzik sevenler için birebirdir. Günün en karanlık zamanından gün ışığının doğumuna kadar eğlencenin bitmediği yer olarak tasvir edilen Car Cemetery, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle doyasıya sohbet edebileceğiniz bir ortamdır. Muazzam dans pistini de eklemeyi unutmayalım. Car Cemetery’e geldiğinizde dans figürlerinizi sergilemeye hazır olun. İster yaz olsun ister kış, Fethiye’de gece hayatı Car Cemetery ile her zaman zirvededir.

Elma Music & Dance

Paspatur’un bir diğer mekânı ise Elma Music & Dance’dir. Türkçe müziklerin ağırlıklı olarak söylendiği mekân, genellikle bayanların tercihi olmaktadır. Türkiye’nin sayılı DJ’lerinin bulunduğu bar, diğer barlara göre bir tık daha güvenli sayılmaktadır. Elma Music & Dance, fiyat noktasında da müşterileri üzmemektedir.

Hisarönü Barlar Sokağı

Paspatur Barlar Sokağı’ndan sonra bir diğer öne çıkan barlar sokağı da Hisar Önü’dür. Bu sokak, yabancı turistlerin çokluğu ile dikkatleri çeker. Özellikle İngiliz turistlerin varlığı ilk andan itibaren hissedilir. Öyle ki Türk’ten çok İngiliz’i bu sokakta görebilirsiniz. Hisarönü Barlar Sokağı, sabah oldukça canlıdır. Lakin hiçbir zaman gecenin yerini tutmaz. Farklı farklı konseptteki mekânları ile sizleri büyüleyen Hisar Önü Barlar Sokağı, seçim yapmakta zorlanacağınız bir sokaktır. Sizlere uyarımız, gecenin geç saatine kalmadan mekânınızı seçin. Çünkü Hisar Önü, tıklım tıklım olacaktır.

Revolution Nıgt Club

Fethiye’de gece haya dediğimizde sanırım Revolution Nıgth Club’ü ilk üçün içine sayabiliriz. Hisar Önü Barlar Sokağı’nda yer alan Revolution Nıgth Club, Fethiye’nin en nadide mekânlarından bir tanesidir. 800 kişilik kapasitesi ile pek çok insanın eş zamanlı eğlenebileceği yer olan Revolution Nıgth Club, gece yarısı başlayıp gün doğumuna dek süren bir partinin kapısını aralar.

Kaliteli müzik anlayışı, harika kokteylleri ve müthiş ışık gösterileriyle yaz aylarının her günü açıktır. Kış aylarında da hizmet veren Revolution Nıgth Club, yaz aylarından farklı olarak sadece cuma ve cumartesi geceleri konuklarını ağırlamaktadır. Fethiye’de gece hayatı, ancak Revolution Nıgth Club ile doyum noktasına ulaşır.

Time Out Club

Fethiye’ye geldiniz ve hemen her mekânı benzer mi buldunuz? O zaman Hisar Önü Barlar Sokağı’nı baştan aşağı gezebilirsiniz. Her mekânın ayrı bir konsepte tabii olduğunu göreceksiniz. Bu mekânlardan bir tanesi de Time Out Club olmaktadır. Time Out Club, karaoke akşamları ile ünlü bir mekândır.

Arkadaşlarınızla doyasıya şarkı söyleyebileceğiniz bir mekân arıyorsanız, Time Out Club güzel bir tercih olacaktır. Buna istinaden mekânın Fethiye’de gece hayatı için sıralanan onca barın içinden en nezih olanı olduğunu söyleyebiliriz. Eğlendiğiniz mekânda bu durumu da göz önünde bulunduruyorsanız Time Out Club isteklerinizi tam anlamıyla yerine getirecektir.

Zombie Bar

Zombie Bar, Hisar Önü Barlar Sokağı’nda bulunan en ilginç konseptli mekânların başında gelmektedir. Canlı performans, jimnastik şovu, dans yarışmaları gibi pek çok etkinliğe yer veren Zombie Bar, Time Out Club ile benzer olarak karaoke yarışmaları da düzenlemektedir. Farklı günlerde ve gecelerde kostüm partileri ve Happy Hourlar da Zombie Bar’da yapılmaktadır.

Zombie Bar’ın sunmuş olduğu avantajlar ise bunlarla sınırlı değildir. Fethiye’de gece hayatı dışında ailenizle birlikte hoş vakit geçirebileceğiniz bir mekân özelliği taşımaktadır. Barın bir bölümü tamamen çocuklar için ayrılmıştır. Ve çocuklar için çeşitli aktiviteler düzenlenmektedir. Üstelik tüm bu ayrıcalıklar uygun fiyatlar ile karşınıza çıkmaktadır.

Fethiye Meyhanesi

Bar atmosferinden sıkıldıysanız, bir diğer mekân Fethiye Meyhanesi’ne gidebilirsiniz. Harika bir balık restoranı olan Fethiye Meyhanesi, yöresel ürünler başta olmak üzere pek çok meze çeşidine ev sahipliği yapmaktadır. Gürültüden hoşlanmayan, dinginliği ve kafa dağıtmayı seven biriyseniz mutlaka Fethiye’de gece hayatı için Fethiye Meyhanesi’ne gelmelisiniz. Meyhane kültürünü doruklarına kadar yaşayacağınız mekân, en güzel anıları biriktireceğiniz yerlerden bir tanesi olacaktır.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış