Kalkan Villa Kirala - En İyi Balayı Villaları
Kalkan Villa Kirala - En İyi Balayı Villaları

Kalkan villa kirala ile hayallerinizin ötesinde bir balayı deneyimine hazır olun. Antalya’nın eşsiz dokusu altında tatilinizi keyifle geçirebileceğiniz Kaş ilçesinde bulunan mükemmel bir yer olan Kalkan, villaları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Eşiniz, dostunuz, sevdikleriniz ve ailenizle vakit geçirebilmek için en iyi yollardan biri olan villa kiralama, Viravilla aracılığı ile sizlerle buluşuyor.

Özellikle yeni evlenmiş çiftler için hazırlanmış villalar, gözlerimizin pasını siliyor. Balayı villaları adı ile arama motorlarında aratacağınız bu şahane yapılar, Kalkan villa kirala seçeneği ile siz değerli müşteriler ile buluşmakta. Sevdiğiniz insanı mutlu etmenin en güzel yolu olan balayı villaları, yorgun geçen düğün faslını harika bir şekilde tamamlamaktadır.

Kalkan Kiralık Villalar

Kaş’ın mükemmel bir noktasında yani kalkanda, en güzel kiralık villalar sizleri bekliyor. Her duruma uygun olan bu villalar, özellikle ekonomik yönden ayrıcalıkları ile oldukça içimizi ferahlatıyor. Özellikle Kalkan’da bulunan bu kiralık villalar, ulaşım kolaylıkları ile karşımıza çıkmaktadır. Merkezi bir yerleşkede bulunan villaların sunduğu konfor dillere destan olacak vaziyette. Antalya’nın mükemmel havasını içine çekebilmeniz Kalkan villa kirala ile gerçekleşiyor.

Villa Melisa

Kalkan’ın en çok tercih edilen bal ayı villalarından biri olan Villa Melisa, sadece yeni evlenen çiftlerin tercihi olmuyor. Aile için de son derece uygun olan bu villa, 6 kişinin harika bir şekilde tatil keyfi yapabilmesine olanak sağlıyor. Oldukça ekonomik fiyatı bulunan bu villa, 3 banyosu ve 4 yatağı ile oldukça konforlu bir alan sunuyor. Kalkan’ın İslamlar bölgesindeki bu lüks villanın artıları ise sadece bunlardan ibaret değil.

Kalkan villa kiralama dediğinizde ilk tercihlerinizden biri olacak Villa Melisa, Kalkan tatil beldesinin İslamlar köyünde bulunmaktadır. Merkeze sadece 10 dakika uzaklıkta bulunan bu villanın tüm odaları ‘’süit oda’’ kapsamında değer bulmaktadır. İki katlı olarak müşterilere sunulan bu villanın en büyük özelliği ise muhteşem Patara manzarasıdır. Villada iki adet jakuzi bulunması da ayrıca bir önem gerektirmektedir. Çocuk havuz ve korunaklı havuz seçenekleri ile de oldukça muhafazakar bir villa olan Villa Melisa, yol kenarında bulunmayarak sakin bir mevkide konumlanmıştır. Villa hakkında diğer her şeye https://www.viravilla.com/villa-melisa adresine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Villa Tiny House-1

Kalkan villa kirala anahtar kelimesi ile arattığınızda karşınıza ilk olarak çıkacak villalardan bir tanesi kesinlikle Villa Tiny House veya onun benzeri villalardır. Peki nedir Villa Tiny House? Bu villa Antalya’nın Kalkan bölgesinde bulunan oldukça uygun fiyatlı bir balayı villasıdır. Tabii ki bu villanın en büyük özelliği ise dünyanın veya Avrupa’nın tanımış olduğu Patara plajıdır. Patara plajına sadece 3 km uzak olan bu villada konaklamak her çiftin hayali olsa gerek.

Gelemiş merkezinde bulunan bu villa, doğa manzarası ile de kalkan villa kirala dediğinizde başı çeken villalardan biri haline gelmektedir. Korunaklı havuz ve jakuzi ile de oldukça lüks bir hava katan Villa Tiny House, yoğun geçen günlerinizi yarıda bırakmanıza yardımcı olacaktır. 1 adet yatak odası bulunan bu villanın ideal konaklayıcı sayısı ise ikidir.

 İki kişiden fazla insanın konaklaması bu villada pek konforlu olmayacaktır. Fakat bir bebeğiniz var ise de elbette bu villayı tercih edebilirsiniz. Öyle ki villa içerisinde mama sandalyesinden bebek yatağına kadar tüm imkanlar mevcuttur. Kalkan villa kirala olarak ayrı bir kategoride ele aldığımız bu villada bahsetmemiz gereken bir diğer husus da tabii ki mirmarisidir. Oldukça hoş ve estetiksel bir yapıda olan bu villa, gerçekten tatil zevkini önemli bir ölçüde arttırmaktadır. Villa Tiny House ile ilgili daha birçok biliye https://www.viravilla.com/villa-tiny-house-1 ile ulaşabilirsiniz.

Villa Viola

Antalya’nın ve Türkiye’nin önde gelen turistik tatil bölgelerinin başında gelen Kalkan’da bir diğer şahane villa gözümüze çarpmaktadır. Villa Viola, şahane sıfatının en çok yakıştığı villalardan bir tanesi olmaktadır. Balayı kalkan villa kirala başlığında değerlendirmeye tabii tutulan Villa Viola, iki kişinin rahatlıkla eğlenebileceği bir ortamı beraberinde getirmektedir.

Oldukça mütevazi bir iç tasarıma veya oda dizaynına sahip olan bu villada sadece 1 banyo, 1 oda ve 1 1 adet yata bulunmaktadır. Elbette jakuzi de ekstra olarak banyo içerisinde gelmektedir. Çocuk havuzu veya korunaklı çocuk havuzu gibi seçenekler bu villada bulunmasa da yine çocuğunuzla tatil keyfi yapmanıza mani olmaz. Markete, plaja ve daha birçok işlek bölgeye yakın olan Villa Violla, ekonomik fiyatı ile tercih edilebilecek en güzel balayı villalarının başında gelmektedir. Villa Violla’nın müsaitlik durumunu kontrol edebilmek için https://www.viravilla.com/villa-viola sekmesini açabilirsiniz.

Villa Romeo

Üzümlünün en güzel villalarından biri olan Villa Romeo, Kalkan villa kirala hususunda en mükemmel villayı huzurumuza sunmaktadır. Oldukça korunaklı bir yapıda bulunan bu villada çocuğunuz ve sizler, şahane bir tatil keyfi yaşayacaksınız. Romeo, eşsiz bir doğa manzarasını beraberinde getirirken panoramik yapısı ile oldukça sizlere farklı hissettirecektir. Bu villanın en büyük özelliği ise gün batımıdır. Gün batımını en iyi şekilde izleyebileceğiniz belki de tek Üzümlü mevkinde bulunan villa, Villa Romeo’dur.

Romeo’ya geldiğiniz ve yerleştiğiniz anda hiç olmadığınız kadar farklı hissedeceksiniz. Peki neden mi? Çünkü Villa Romeo, Kalkan villa kirala dediğimizde belki de hiç görmediğimiz bir pozitif yönünü bizlere göstermektedir. Yunan adalarından biri olan Rodos’u bu villalarda kalarak çok rahat bir şekilde izleyebilirsiniz. Villanın konumu Yunan adalarının izlemenize pek tabii müsaade etmektedir. Yatak odasında bulunan minimalist havuz da bu villanın bir diğer artısı olmaktadır. Villa hakkında daha çok bilgiye erişmek için https://www.viravilla.com/villa-romeo bağlantısına tıklayabilir ve daha birçok eklentiye göz gezdirebilirsiniz.

Villa Kaya Patara

Kalkan villa kirala olarak Viravilla’da arattığınızda ilk başta çıkacak olan villa, Villa Kaya Patara’dır. Oldukça lüks bir dizayna sahip olan bu villa, Türkiye’nin en uzun kum plajının yakınında yani Patara plajının yakınında bulunmaktadır. Tüm ihtiyaçları yerine getirebilmek için tasarlanan bu villa, ova manzarası ile gelen turistleri etkilemektedir. Modern ve estetiksel yapısı da demode kalmış villalardan kendini sıyırmaya sebebiyet vermiştir.

Ulaşım

Bir yerde konaklamak istediğinizde ilk bakacağınız şey, merkezi yerlere olan uzaklığıdır. Villa Kaya Patara bu konuda oldukça şanslı bir konuma sahiptir. Daha doğrusu Kalkan villa kirala dediğinizde zaten ulaşım sıkıntısı ortadan kalkmaktadır. Hali hazırda Kalkan, ulaşımın oldukça pratik sağlandığı bir bölge konumundadır. Markete 1 km uzaklıkta olan Kaya Patara, plaja ise 7 km mesafededir. En yakın restoran ise sadece 700 metre uzaklıkta bulunmaktadır.

Yakınındaki Turistik Yerler

Elbette Kalkan dediğimizde muhteşem plajı ve muhteşem denizi aklımıza gelmektedir. Fakat kalkanda denize girmekten veya güneşlenmekten öteye gidemeyeceğinizi düşünmek son derece yanlıştır. Kalkan villa kirala seçeneğini devreye soktuğunuzda başlıca bir tarihi kalıntı olan, Likya Yolu’nda gezme fırsatını da devreye sokmuş olursunuz. Fethiye’den Antalya’ya kadar giden bu yol tam olarak 535 kilometre uzunluğunda olmaktadır. Bu yol zamanında Likya Krallığı sınırları adı altında kaldığından adına ‘’Likya Yolu’’ demişlerdir. Villa Kaya Patara’da konakladığınızda bu Likya Yolu’nda yürüyebilir ve eşsiz tarihi dokusuna erişebilirsiniz.

Özellikleri/ Avantajları

Villa Kaya Patara’yı diğer villalardan ayıran en büyük özelliği eşsiz doğa manzarasıdır. Fakat tek özelliği bu değildir. Villada toplam iki yatak odası bulunmaktadır. İlk yatak odasındaki yatak çift kişilik, ikinci yatak odasındaki yatak tek kişilik olmak üzere iki ayrı yerde bulunmaktadır. Toplam 4 kişinin rahatlıkla konaklama imkanına sahip olacağı Villa Kaya Patara’nın özellikleri veya avantajları sadece bunlarla sınırlı değildir.

Yetişkinler için havuz seçeneği bulunan bu villanın çocuk havuzu maalesef bulunmamaktadır. Onun yerine korunaklı havuz sıfatı ile tanınan bu dikdörtgen havuzlar tercih edilmektedir. Bu bakımdan balayı Kalkan villa kirala dediğinizde sadece siz değil çocuklarınız da bu havuzda tatil keyfini yaşayabilir. Tabii ki bir ebeveyn kontrolü şarttır. Villa Kaya Patara hakkında daha çok bilgiye erişmek istiyorsanız https://www.viravilla.com/villa-kaya-patara adresine gidebilir ve villa hakkında her şeyi öğrenebilirsiniz.

Sonuç


Kalkan, Türkiye’nin en çok turist çeken tatil bölgelerinden bir tanesidir. Kaş merkezli bu bölge, eşsiz tarihi esintileri ve mükemmel havasıyla insanları kendine çekmektedir. Elbette bu durumda bölgede birçok tatil konutu baş göstermiştir. Apartlar, oteller veya pansiyonlar bunlara birer örnek iken şu anda daha modern ve gayet hoş olan bir konaklama imkanı gözer önüne seriliyor.

Bu konaklama imkanının ismi ise Kalkan villa kirala olmaktadır. Özellikle yeni evlenen çiftler için villa kiralama oldukça revaçta. Viravilla da bu revaca karşı tutumunu uygun fiyatlı konutları ile göstermekte. Siz de en Kalkan’ın muhteşem villalarından birinde konaklamak istiyorsanız Viravilla’yı ziyaret edebilirsiniz.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış