Ölüdeniz Villa Tatili- Fethiye / Ölüdeniz Kiralık Villa Seçenekleri
Ölüdeniz Villa Tatili

Konfor, Premium hissiyat ve bol bol eğlence elde edebileceğiniz bir tatil arıyorsanız, ViraVilla tam da size göre. Ülkemizin birçok farklı yerinden yerli turistin ilgisini çeken Ölüdeniz bölgemizde Premium bir tatil yapmak istiyorsanız ultra lüks villa tatili seçeneklerimizi değerlendirmelisiniz. Küçük ama oldukça canlı olan Fethiye ilçemizin en çok rağbet gören bölgesinde villa tatili yapmak , hem tüm yılın stresini atmak hem de sevdiklerinizle unutamayacağınız anılar biriktirmek için oldukça ideal bir seçenektir.

Ölüdeniz Villa Kiralama

ViraVilla,  Ölüdeniz Villa kiralama hizmetiyle siz müşterilerimize konforlu bir tatil sunmayı amaçlamaktadır. Özellikle yaz aylarına geldiğimizde yurtiçi ve yurtdışından birçok kişinin ilgisini çeken   ölüdeniz bölgemizde viravilla firmamız siz ziyaretçilerimiz için en konforlu ortamı hazırlamaya gayret etmektedir.

 

 Ölüdeniz’de Kiralık Villa Türleri

Her türlü ziyaretçimizi konforlu bir villa kiralama tatili ile karşılamak için  ölüdeniz bölgemizde çeşitli villa türlerimiz bulunmaktadır. Bu villalara arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğiniz, havuzlu, jakuzili seçeneklerimiz örnek gösterilebileceği gibi, ailenizle iyi vakit geçirebilmeniz için tasarlanmış şehrin iyi bir noktasında bulunan ve huzurlu bir ortam bulabileceğiniz seçeneklerimiz de bulunmaktadır.

ViraVilla internet sitemizde bulunan villa kiralama menüsündeki villa tiplerimiz şu şekildedir; Muhafazakar Villalar, Balayı Villaları, Lüks Villalar, Deniz Manzaralı Villalar, Çocuk Havuzlu Villalar, Kapalı Havuzlu Villalar, Jakuzili Villalar, Isıtmalı Havuzlu Villalar, Apartlar, 2022 Villaları, Geniş Aileye Uygun Villalar, Ekonomik Villalar, Merkeze Yakın Villalar, Kış Aylarına Uygun Villalar, Evcil Hayvan İzinli Villalar, Doğa Manzaralı Villalar, 5 Gece Konaklamaya Uygun Villa gibi belirtiğimiz villa özellikleri yalnızca belirli villalar için kullanılmayabilir. Örneğin; bir villa hem muhafazakar hem ısıtmalı havuzlu hem de jakuzili olabilir. Tabii bu özelliklerin sayısı fiyatı da değiştirecektir. Villa kiralama sürecinde bir sorunuz olursa viravilla.com web sitemizden bize ulaşabilirsiniz.

 

 Ölüdeniz’de Muhafazakar Villa’da Tatili

Dışarıdan sizi kimsenin görmesini ve tatil keyfinizin zarar görmemesini istiyorsanız  ölüdeniz villa kiralama hizmetimiz tam size göre! ViraVilla bünyesinde bulunan kiralık muhafazakar villalar sayesinde inancınıza uygun bir tatil yapabilir veya sizi gözetleyen gözlerden ırak ve huzurlu bir tatil yapabilirsiniz.

 

Kiralık Villla Muhafazakar Tatil İçin Neden En Uygunu?

Villa kiralarken ziyaretçilerimizin kafasında oluşan en önemli soru,” otel mi villa tatili mi?” oluyor. Burada özellikle şunu söylemek isteriz ki villa kiralama hizmetimiz sayesinde bir otelde elde edemeyeceğiniz birçok şeyi villa tatili yaparken elde ebilirsiniz.Villa tatili yaparken etrafınızda yalnızca tanıdığınız insanlar olur. Dolayısıyla oteldeki gibi tanımadığınız insanlarla muhattap olmak zorunda değilsinizdir. Ayrıca oteldeki insan yoğunluğu çeşitli aktivitelerden zevk alamamanıza yol açabilir. Mesela havuzdaki insan yoğunluğundan rahatsız olabilirsiniz. Ancak villa kiraladığınızda havuz tamamen sizindir.

 

 Ölüdeniz Tatil Bölgeleri

Ölüdeniz bölgemize yakın bir çok tatil beldemiz bulunmaktadır.  Villa kiralama hizmetimiz  gibi diğer bir çok beldede de villa kiralama hizmeti vermekteyiz. Bunlara şu beldeler örnek verilebilir;

  • Yanıklar
  • Akarca
  • Çalış
  • Faralya
  • Ovacık
  • Göcek

 

Ölüdeniz'de Turizm ve Etkinlik Alanı

Ölüdeniz çevresinde tatil yaparken en çok ihtiyacınız olacak şeylerden birisi de sizi rahatlatacak ve eğlendirecek aktiviteler bulmaktır ve bu konuda ViraVilla sayesinde oldukça şanslısınız. Çünkü yazımızda sizler için Fethiye’mizin güzide yerlerinden birkaçını paylaştık.

Tabiat parkı, Belcekız Plajı, Kabak Koyu ve Faralya hem hayranlık duyacağınız kadar güzel hem de büyüleneceğiniz kadar huzurlu mekanlardır. Dolayısıyla buralarda vakit geçirmenizi kesinlikle tavsiye ederiz.

 

Ölüdeniz Tabiat Parkı ve Belcekız Plajı

Fethiye’nin Belcekız beldesinde bulunan Ölüdeniz Kum Burnu; sığ denizi, inci gibi  kumsalı ve türk mavisi sularıyla ülkemizin ve hatta dünyanın en güzel plajlarından biri olabilecek nitelikte.Ölüdeniz Kum Burnu’nun ve Kıdrak Koyu’nun bulunduğu bu büyüleyici beldede ek olarak Ölüdeniz Tabiat Parkı da bulunuyor. Fethiye’mizin en güzide yerlerinden olan bu ünlü kumsal, Belcekız Plajı olarak adlandırılmış.

 

Bölgenin doğası o kadar muhteşem ki Babadağ manzarası katlanamayıp bu büyüleyici mekana renk katmaya gelmiş. Ölüdeniz kıyılarının dalgasız ve durgun denizi, lagünden çıkan doğal kaynak suları, ormandaki kızılçamların muhteşem kokusu eşliğinde yamaç paraşütü, rafting, safari gibi bir çok etkinliğe de katılabilme şansınız bulunuyor.

 Öyle ki yamaç paraşütçülerinin akın ettiği Babadağ, size 2000 metre yükseklikten atlayarak tekrarı imkansız bir deneyim yaşatma potansiyeline sahip.

 

Kabak Koyu ve Faralya

Gençliğin enerjik zamanlarında yapılabilecek bir çok ekstrem etkinliğe ev sahipliği yapan kabak koyu ve Faralya köyü sizi etkileyici görünümü ve büyüleyici doğasıyla karşılıyor. El değmemiş çakıllı plajı ve doğal şelaleleriyle büyüleyici bir görünüme sahip Kabak koyu size bir çok ekstrem sporun kapılarını da açıyor.

Ayrıca eğer tekne turlarıyla tatilinizi şenlendirmek isterseniz. Kabak koyuna yaz aylarında gelen kelebekleri de görebilirsiniz. Hatta bu kelebekler yüzünden Koy kelebekler vadisi adıyla anılan bir yere de ev sahipliği yapıyor.

 

Saklıkent Kanyonu

Villanızı kiralayıp, dinlendikten sonra yapacağınız aktivitelere bakarken nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız, size bizden bir tavsiye; Saklıkent Kanyonundan başlayın. Kanyonun buz gibi sularında serinlerden büyüleyici doğasıyla da dinlenebileceğiniz bir yer olan Saklıkent Kanyonun dünyanın her yerinden ziyaretçi çekmeyi başarıyor.

Ek olarak isterseniz kanyonu takip ederek uzun bir yürüyüş de yapabilirsiniz. Ancak keskin kayalara ve dar yerlere dikkat emeniz gerekecek. Bunun yanında bölgede rafting yapmanız da mümkün. Saklıkent’in gerçekten buz gibi sularına kendinizi bırakmak da mükemmel bir aktivite olacaktır. Ölüdeniz villa kiralama hizmeti almaya karar verdiyseniz size villalarımızın bazı olanaklarından bahsetmek istiyoruz. Bir villa kiralama hizmeti alırken dikkat emeniz gereken en önemli detaylardan birisi de konumdur. Bu yüzden kiralamak istediğiniz villanın konum, ulaşım gibi olanaklarını kontrol etmelisiniz.

 

 Ölüdeniz Villa Kiralama Siteleri

 Ölüdeniz villa kiralama hizmetini veren bir çok firma ve web sitesi bulunmaktadır. Her firma kendi imkanlarıyla ziyaretçilerine en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. Bununla beraber sizin için sektörde tecrübesi bulunan ve kurumsallaşmış bir şirketle çalışmanız çok daha avantajlı olacaktır. Bu yüzden Viravilla bölgede villa kiralama hizmeti veren kurumsallaşmış ve tecrübeli güzide firmalarımızdan birisidir. ViraVilla’da en uygun fiyatlara en konforlu tatili yapabilme imkanınız vardır.

 

Villa Kiralarken

Villa kiralarken, rezervasyon yaptıracağınız şirketi iyi araştırmalısınız. Örneğin TURSAB’dan onayı var mı, tecrübeli bir firma mı, kullanıcı yorumları neler? Gibi kriterlere göre hareket ederseniz hem dolandırılma  riskinden arınır hem de alacağınız hizmeti az çok tahmin edebilirsiniz. Tam da bu yüzden ViraVilla web sitemizdeki her villada kullanıcı yorumu sekmesi bulunur. Bu sayede aldığınız hizmeti puanlayabilir hem bir sonraki ziyaretçiye bilgi verebilir hem de bize geliştirmemiz gereken yanlarımızı bildirebilirsiniz.

 

 

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış