Villa Kiralama - Hayallerinin Ötesinde Tatil Deneyimi
Viravilla: Villa Kiralama

Yaz sezonun açılması ile güneşin tadını çıkarıp kış aylarının vermiş olduğu  yorgunluğu, yüksek tempoyu ve stresini atmak için tatil ihtiyacı duyan kişiler villa kiralama seçeneğini değerlendirebilir. Fethiye ve Antalya gibi bölgelerde tatil yapmayı düşünenler villa kiralama sayesinde kalabalık ortamlardan uzaklaşabilir tatilin keyfini çıkarabilir. Şahıs olarak kullanabileceğiniz villalarda arkadaş çevrenizle, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte hayal ettiğiniz tatile ulaşabilir ve güzel anılar biriktirebilirsiniz.

Sakin bir tatil planı yapmayı düşünen ve kalabalık ortamlara girmek istemeyen kişilere hitap eden villa kiralama seçeneği kişilerin isteklerine uyumlu bir seçenek olacaktır. Kişi sayısına göre kiralama yapacağınız villalar her bütçeye uygun aralıkta fiyat sunacaktır. Aylık, günlük ve haftalık olarak kiralama yapabileceğiniz Viravilla sitesi isteklerinize kolayca ulaşabileceğiniz kaliteli ve güvenli bir platformdur. Viravilla ile kiralama yapacağınız  villalar sizler gelmeden temizliği yapılır ve hijyenik hale getirilir. Güvenlik önlemlerinin üst düzeyde olması sebebi ile aklınızda soru işaretleri olmadan huzurlu bir tatil sezonu yaşayabilirsiniz. Genellikle yaz aylarında villa kiralama tercih ediliyor olsa da kış aylarında da ısıtmalı ve kapalı villa kiralama yaparak kendinize ve sevdiklerinize mola süreleri yaratabilirsiniz.

Villa kiralama seçenekleri içinde yer alan korunaklı, havuzlu, kapalı, muhafazakâr, bahçeli, havuz ısıtmalı seçeneklerini değerlendirerek hayalinizdeki tatile kolayca ulaşabilirsiniz. Kalabalık bir şekilde tatil yapmayı düşünen veya az kişi ile tatil planı yapan kişiler kişi sayısına uygun villaları tercih etmelidir. Her kişiye ve isteğe uygun olarak sunulan villa seçeneklerinin görsellerini ve videolarını Viravilla ile ulaşmak mümkün hale gelmiştir. Viravilla müşterilerin kaliteli bir hizmet almasını sağlamak ve isteklerine kolay ulaşabilme fırsatı sunma amacı ile site üzerinden birçok özelliğe yer vermektedir. Kiralanacak villanın donanım özelliklerinden havaalanı, merkez, plaj, market ve restoran gibi mesafelere yer vermektedir. Ayrıca villa kiralama yapan kişilere villaya ulaşmak için sorun yaşamaması adına yol tarifi seçeneği de eklenmiştir. Bu sayede en kısa sürede tatil için seçtiğiniz özel alanınıza kısa sürede ulaşmış olursunuz. Sizlerde Antalya, Kaş, Fethiye gibi bölgeleri kapsayan yerlerde tatil yapmak ve villa kiralamayı düşünüyorsanız Viravilla.com sitesini ziyaret etmeli ve  ayrıcalıklarından yararlanma fırsatını yakalamalısınız. 

    

Villa Kiralama Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tatil sezonu açıldığında ilk akla gelen Fethiye ve Antalya gibi turistik ve doğal güzelliklerin bir arada olduğu yerler aklınıza gelmektedir. Bu bölgelerde tatil yapmak ve organizasyon ve animasyonlardan uzak kalmak, kendi istekleriniz doğrultusunda günü ayarlamak villa kiralama seçeneği ile gerçekleştirebilirsiniz. Villa kiralama otel ve benzeri yerlerde yapılan tatillere göre çok daha rahat bir fırsat sunmaktadır. Villa kiralama yaparak kalabalık ortamda ve kısıtlı saatlerde yemek yeme ve içme gibi durumla karşı karşıya kalmazsınız. Kahvaltıyı kaçırmamak için erken saatlerde güne başlama, eğlenceli vakitler geçirirken yarıda bırakıp akşam yemeğine yetişme ve önceden belirlenen menüyü yeme gibi zorunluluklar villa kiralama seçeneği ile ortadan kalkar. Tatil günlerinizin saatlerini otel kuralları belirlemek yerine kendiniz hâkim olursunuz ve istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

Villa kiralama yaparken villanın temiz olması, hijyen kurallarına uyumlu, korunaklı ve kişi sayısına uygun seçim yapmanız sorunsuz bir tatilin ilk adımı olacaktır. İsteklerinizi karşılayabilmenin yanında kaliteli ve güvenli bir hizmet sunan Viravilla sitesi bu konuda sizlere yardımcı olacaktır. Ekonomik fiyatların ve birçok seçeneği bir arada olması sebebi ile kısa sürede kiralayacağınız ve tatilinizi başlatacağınız villaya ulaşabilirsiniz. Villa seçenekleri içinde çocuk havuzlu, ısıtmalı, havuzlu, kapalı, bahçeli, eşyalı, korunaklı ve denize bakan gibi birçok seçenek yer almaktadır. Villa kiralama yaparken villada bulanacak kişileri ve özel durumlarını düşünerek tatil alanınızı oluşturmanız hayalinizdeki tatile bir adım daha yaklaştıracaktır.

Antalya ve Fethiye gibi yerlerde tatil yapma ve şehir merkezlerine yakın olmasını isteyen kişiler merkeze yakın villa kiralama seçeneklerini değerlendirebilirken, tabiat ile iç içe olmak, sesten ve trafikten uzak kalmak isteyen kişiler doğada yer alan villaları tercih edebilir. Zaman kaybetmeden ve her an denize ulaşmak isteyen kişilere ise denize yakın villa seçeneklerini değerlendirerek kendilerine en uygun olan villayı seçmiş olacaktır. Ayrıca parasailing, dalgıçlık, yamaç paraşütü ve trekking gibi spor dallarını yapmak ve tatilini daha keyifli, maceralı ve aktif hale getirmek isteyenler bu aktivitelerin yapıldığı alanlara yakın villa kiralama yapabilir.

Arkadaş grubu ve sevdiklerinizle villa kiralama yapabileceği gibi balayı, doğum günü gibi özel anlarını ölümsüzleştirmek isteyen kişilerde villa seçeneklerini değerlendirebilir. Çocuklu ailelere ise korunaklı ve çocuk havuzlu villa seçenekleri araştırmak ve kiralama yapması daha uygun bir tercih olacaktır. Viravilla sitesi aracılığı ile kiralayacağınız villanın gerçek resimlerini görerek seçim yapmak ve  hakkında bilgi almak mümkündür. 

      

Villa Kiralama Avantajları

Ailenize ve sevdikleriniz ile geçireceğiniz keyifli bir tatil yaşamak için villa kiralamayı düşünüyorsanız size sunacağı avantajları da göz önünde bulundurmanız gerekiyor. İlk olarak villa kiralama size ve sevdiklerine korunaklı ve özel bir tatil fırsatı sunar. Tatile gidecek kişi sayısına göre yatak ve oda kapasitesine sahip olunur. İstediğiniz yemekleri istediğiniz saatte yapma fırsatı yakalayabileceğiniz yemek, mutfak, barbekü ve mangal alanlarına sahip olursunuz. Sadece villayı kiralayan kişiler tarafından kullanılabilen havuz sayesinde mahremiyet sağlanmış olur. Kalabalık ve tanımadığınız kişilerle bir arada tatil yapmak yerine istediğiniz kişilerle bir arada vakit geçirebilirsiniz. Özel otoparklar sayesinde aracınız da güven altında olacaktır. Ayrıca alışkanlıklarınızdan vazgeçmeden ve kısıtlamadan eğlenceli günler yaşama imkânı tanır. 

Villa Kiralama Nasıl Yapabilirim?

Kendinize uygun ve istediğiniz özelliklere sahip olan villaya ulaşmanın ardından istediğiniz tarihlerde müsait olmasını incelemek ve ardından rezervasyon yaptırmak olacaktır. Viravilla sitesi aracılığı ile kiralamak istediğiniz villanın tanıtım yapılan kısmın içerisine girilmelidir. Bu bölümde yer alan takvim kısmından tarih girmeniz ve müsaitliğini kontrol etmeniz yeterli olacaktır. Günlük, haftalık veya aylık olarak kiralamayı düşünüyorsanız ise gireceğiniz tarih aralığını dikkatle ayarlamanız gerekmektedir. Tarih ardından otomatik olarak sistem villa kiralama ücretini ekranlarınıza yansıtacaktır.

Açılan formu eksiksiz ve doğru şekilde doldurarak ilerlediğiniz takdirde ön rezervasyon oluşturabilir ve ödeme işlemlerine geçebilirsiniz. Sunulan ödeme seçenekleri sayesinde kendinize uygun bir ödeme planı da oluşturabilirsiniz. Bu aşama sonrasından Viravilla ekipleri size en kısa sürede geri dönüş yapar ve onayınızı alarak rezervasyon işlemlerinizi tamamlar. Viravilla sitesinde yer alan müşteri destek hatları ile aklınızda yer eden soru işaretlerini giderebilirsiniz. WhatsApp ve arama seçeneği ile karşınızda her an muhatap olacak kişiler bulabilirsiniz. Ayrıca site tarafından yer verilen yorum alanı ile daha önce hizmet almış kişilerin yorumlarına göz gezdirme imkânı da sunulmaktadır.

Villa kiralama ücreti içerisinde su, elektrik, doğalgaz, bahçe ve havuz bakım ücretleri dâhil olmaktadır. Villa kiralama yapan kişilerin ekstra istediği bir temizlik olması halinde temizlik ücreti talep edilmektedir. Villa giriş saatleri olarak 16.00 ve çıkış saati olarak 10.00 olarak belirlenmiştir. Arada kalan saatlerde villanın temizliği yapılır, hijyeni sağlanır ve bir sonraki müşteriye teslim edilmesi için hazır hale getirilir.

Hemen Ara!
WhatsApp Destek!
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış